Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Visul lui Summer" by Cathy Cassidy ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Visul lui Summer

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Visul lui Summer
  • Author : Cathy Cassidy
  • Release Date : January 22, 2016
  • Genre: Animals,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 2097 KB

Description

Al treilea volum al seriei Clubul fetelor dependente de ciocolată

Încă o poveste delicioasă din seria Clubul fetelor dependente de ciocolată, alături de Pasiunea lui Cherry și Cufărul lui Skye.

Summer s-a visat dintotdeauna dansatoare și, când apare un loc la școala de balet, și-l dorește dureros de tare. Gimnaziul se termină și începe vacanța dar, spre deosebire de geamăna Skye și de celelalte surori, Summer nu are timp de petreceri pe plajă.

Audiția devine noua ei obsesie, iar lucrurile încep să scape grav de sub control...

Cu cât încearcă mai mult să atingă perfecÈ›iunea, cu atât se pierde mai tare. Va realiza Summer – cu ajutorul băiatului care vrea să-i fie mai mult decât prieten – că visurile vin în tot felul de forme È™i mărimi?

„EmoÈ›ionant, tandru, de neuitat.“ – The Guardian

„Fiica mea era o cititoare foarte selectivă, aÈ™a că am vrut să scriu cărÈ›i pe care să nu le lase din mână, poveÈ™ti care să o facă să viseze, să-È™i pună întrebări, să mediteze È™i – de ce nu? – să înÈ›eleagă mai bine viaÈ›a.“ – Cathy Cassidy

„Sora mea roÈ™eÈ™te până în albul ochilor È™i pare că È™i-a pierdut cu desăvârÈ™ire darul vorbirii. (...) Apoi râde cu gura până la urechi, iar Finch îi întoarce un zâmbet la fel de luminos. ÃŽn clipa în care noi celelalte simÈ›im miros de ars, e greu de spus dacă acesta vine de la privirile lor electrizate, ori de la fierul de călcat pe care Skye l-a abandonat pe unul dintre cele mai bune furouri vintage ale ei.“


Download Books "Visul lui Summer" PDF ePub Kindle